Video

Mensen denken vooral in beelden, daardoor onthouden zij video’s veel beter dan tekst. Dit maakt video een zeer krachtig middel voor het bereiken van je doelgroep. Je kunt beeld op verschillende manieren inzetten voor je bedrijf. Denk aan commercials, productuitleg, bedrijfsvideo’s, animaties, tutorials, branding en meer. Middleman Media beschikt over een netwerk van zeer ervaren creatievelingen die ook op het gebied van video een indrukwekkend portfolio hebben opgebouwd. Zie de showreel op de home pagina voor een compilatie van hun werk.

Digitale Media & Print

Een gebruiksvriendelijke digitale omgeving zorgt ervoor dat mensen over durven gaan tot het nemen van actie. Of het nu een app is, responsive website of het intranet voor de eigen werknemers, wij zorgen er met onze partners voor dat jouw digitale omgeving aansluit bij de behoefte van de gebruiker. Ook voor print kan je bij Middleman Media terecht, vanaf ontwerp tot het daadwerkelijke drukwerk zelf. Denk hierbij aan logo’s, huisstijlen, corporate magazines, maar ook het bedrukken van textiel behoort tot de mogelijkheden.

(Social) Media Hulp

Steeds meer bedrijven zijn actief op social media. Immers is een groot deel van jouw publiek hier veelal te vinden. Door aansluitende content te ontwikkelen voor Facebook, Instagram, Snapchat en Youtube kun je binnen deze platforms werken aan je merk en mensen terug laten komen naar je eigen digitale omgeving. Middleman Media kan jou hierbij helpen. Wij bieden diverse trajecten aan waarin wij samen met jou kijken welke strategie het beste voor jou werkt en volledig betrekken bij het uitwerken daarvan. Wij geloven namelijk dat als je onderdeel bent van het proces, het makkelijker is om het zelf verder op te pakken. Wil je dat wij het werk voor je doen, kan dat natuurlijk ook.

© 2018 Middleman Media